nachos.se

Oskar Forsberg. Läkarstudent, Örebro. 26 år.

juni 23, 2009 Musik, Roliga saker , , , , ,

AC/DC!

I söndags var det äntligen dags, för AC/DC! Jag och far lyckades få tag i ståplatsbiljetter när det var extrasläpp i december. Vi började köa klockan fyra, det hade samlats ganska mycket folk utanför då men när det väl var insläpp lyckades vi ta oss väldigt långt fram ändå. Runt sju tiden skulle första förbandet Bullet gå på scen. De var helt okej, liknar faktiskt AC/DC i musiken en hel del. Efter Bullet var det dags för The Answer att gå på scen, dock blev de ganska försenade av någon anledning. När de väl kommit på scen var de ganska tråkiga och enformiga, det kändes som om de spelade jättemånga låtar som alla lät likadant.  När The Answer äntligen spelat klart var det dags för AC/DC! De hade en animerad introfilm till låten Rock n’ Roll Train som de inledde med. AC/DC i sig var helt fantastiskt bra, och Angus Young var helt otrolig. Han är 54 år, men det märks knappt. Hans olika solon i marathon versionen av Let There Be Rock i över 15 minuter var ju helt sjuka.

De spelade 18 låtar + 2 encores. Självklart spelade de alla sina klassiker, såsom Back In Black, Hells Bells, Thunderstruck, You Shook Me All Night Long, T.N.T. och så vidare. De två encores de spelade var först Highway To Hell och sen For Those About To Rock (We Salute You).

Som ni kan förstå är jag sjukt nöjd!
dsc01249

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.