nachos.se

Oskar Forsberg. Läkarstudent, Örebro. 26 år.

juni 3, 2010 Musik, Roliga saker , , ,

Clapton & Winwood

I måndags var jag pappa och Mattias i Malmö och såg Eric Clapton och Steve Winwood. Det var en riktigt bra konsert med bra längd. De spelade många godbitar såsom Layla (unplugged), Gimme your lovin, Crossroads och så vidare. Mycket bra!

1 to “Clapton & Winwood”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Oskar, Mattias och jag drog ner till Malmö Arena igår för att gå på konsert med Eric Clapton & Steve Winwood. Det var en mycket bra konsert, med många sköna låtar och ett ljud som de hade fått till riktigt bra. […]

  1. Clapton & Winwood | hepp.se says...

    […] Oskar, Mattias och jag drog ner till Malmö Arena igår för att gå på konsert med Eric Clapton & Steve Winwood. Det var en mycket bra konsert, med många sköna låtar och ett ljud som de hade fått till riktigt bra. […]

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.