nachos.se

Oskar Forsberg. Läkarstudent, Örebro. 26 år.

januari 19, 2015 Teknik , , , , , ,

Guide – Facebook

Om man precis har blivit medlem på Facebook kan det vara svårt att hitta vänner och grupper som man vill gå med i. Nu tänkte jag visa hur man går tillväga.

Det första du gör är att klicka på ikonen i det blåa fältet som föreställer två personer. Därefter klickar du på “Find friends” eller “Hitta vänner” beroende på vilket språk du har Facebook på. När du gjort dessa steg får du upp ett antal resultat till vänster. Dessa resultat kan du filtrera med hjälp av verktygen till höger. Du kan ändra i vilken stad du vill leta, vilken skola, gemensamma vänner och så vidare.

 

fb

 

Om du vill hitta grupper att gå med i går du till startsidan på Facebook. Sedan klickar du på “Find new groups”. När sidan har laddat klart får du förslag på grupper du kan gå med i. Så enkelt är det!

grupp grupp2

 

 

 

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.